Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το κόμμα του Π. Καμμένου....σιγή Ν.Δ.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FACEBOOK ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε σήμερα στις 7 το πρωί το όνομα του νέου κόμματός του. «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα ονομάζεται το νέο κόμμα, την ιδρυτική διακήρυξη του οποίου αναμένεται να υπογράψουν γνωστά ονόματα από το χώρο της δεξιάς και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Καμμένος έχει εξασφαλίσει την στήριξη και συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της χώρας, αλλά και τη σύμπραξη με άλλα, ανεξάρτητα, κινήματα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζει τις επαφές του, όχι μόνο με κάποιους από τους διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ., αλλά και ανεξάρτητους.

Tην ανακοίνωση στο facebook εκτός από το σήμα του κόμματος, (φωτό) στο οποίο κυριαρχούν τα χρώματα μπλε και κόκκινο, ο κ. Καμμένος αναφέρει το δικό μας κίνημα γεννήθηκε, η Παναγιά να είναι βοηθός και προστάτης.

«Είναι ιστορική η σημερινή μέρα» είπε ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος στο νέο κόμμα που ίδρυσε και πρόσθεσε «σαν σήμερα ξεκίνησε την επανάσταση ο Υψηλάντης. Ελπίζουμε να κάνουμε και εμείς μια ειρηνική επανάσταση».

Tέλος, μιώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο δίλημμα που τέθηκε στον ελληνικό λαό για την έξοδο από το ευρώ και την ενδεχόμενη χρεοκοπία επισήμανε ότι πρόκειται για «παραμύθι» και «νταβατζηλίκι του πρωθυπουργού».

Όσο αφορά τη Νέα Δημοκρατία τηρούν στάση αναμονής λίγο μετά την ανακοίνωση του κόμματος Καμμένου. Ακόμα εννιά βουλευτές -πλην του εαυτού του- πρέπει να βρει ο τελευταίος για να συμπληρώσει τον μαγικό αριθμό δέκα και να συστήσει Κοινοβουλευτική Ομάδα η οποία θα έχει στη Βουλή όλα τα προνόμια ενός κοινοβουλευτικού κόμματος.πηγη : parapolitika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου