Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Εξελίξεις στην ΑΕΚ

Την απόφαση να υπογράψουν το διακανονισμό οφειλομένων γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καλώντας παράλληλα όμως τους μετόχους να κάνουν και το δικό τους καθήκον.

«Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα» αναφέρουν οι παίκτες της «Ένωσης» στην ανακοίνωση, που ξεκινά με το χαρακτηριστικό, όσο και ειρωνικό «Dear all».

«Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και τον κόσμο της, κάντε και εσείς το δικό σας.

Η ιστορία γράφεται με χρυσά ή μαύρα γράμματα. Αποφασίστε εσείς», τονίζουν χωρίς περιθώριο για παρερμηνείες οι παίκτες της «Ένωσης».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως οι προηγούμενες των ποδοσφαιριστών, αλλά μοιράστηκε με e-mail στα ΜΜΕ. Μετά τη σύνταξή της, δε, οι παίκτες υλοποίησαν την απόφασή να απέχουν από τη σημερινή προπόνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αποχώρησαν από τα Σπάτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΚ

«Dear all,

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλιτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.

Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.

Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου