Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Προσχωρούν στη Ν.Δ. Βορίδης - Άδωνις ....Χρεοκοπία ή κομματική πειθαρχία ;

Από την στιγμή που οι Βορίδης – Γεωργιάδης, δημοσιοποίησαν την απόφαση τους, να ψηφίσουν το Μνημόνιο 2, ουσιαστικά άρχισε να αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή τους, στους κόλπους του ΛΑ.Ο.Σ. Χθες, ο Άδωνις, σε αντίθεση με τον Βορίδη, πήγε στην Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ., όπου επανέλαβε την πρόθεσή του, να υπερψηφίσει το Μνημόνιο. Ανεξάρτητα, όμως, από το τι θα πράξουν οι δύο βουλευτές του Καρατζαφέρη, κατά την διάρκεια της σημερινής ψηφοφορίας, αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία που θέλει υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ., να έχουν έρθει σε επαφή με τους δύο βουλευτές.

Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι ακόμη και μέσα στην βδομάδα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η προσχώρηση των Βορίδη – Γεωργιάδη στη Ν.Δ. Για τον πρώτο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συμπόρευση με το μεγάλο κόμμα της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να το ανακοινώσει και ο ίδιος, αμέσως μετά την συνέντευξη που σκοπεύει να δώσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, αύριο το μεσημέρι.

Τί δηλώνει για τη στάση που θα κρατήσει και για το δίλημμα κομματική πειθαρχία ή χρεοκοπία όμως ο Άδωνις;

ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, κατήγγειλε την έννοια της κομματικής πειθαρχίας που θέτουν οι αρχηγοί των κομμάτων, ενώ δεν διευκρίνισε απόλυτα τη στάση του, κρατώντας ακόμη κλειστά τα χαρτιά του.

«Οι βουλευτές δεν αποκαλύπτουν τις αποφάσεις τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά μέσα στην Βουλή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως τόνισε ότι «το μείζον είναι να αποφύγουμε την χρεοκοπία» λέγοντας μάλιστα ότι είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε και καυτηρίασε την συμπεριφορά των εταίρων μας μιλώντας για «απαξιωτική συμπεριφορά».

πηγη : parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου