Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Προσφυγές στον ΟΦΗ υπο την σκιά της ΑΕΚ

Στον ΟΦΗ τα θέματα των προσφυγών είναι σε προτεραιότητα ωστόσο στην ομάδα τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει συζήτηση και με παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. 
Αρκετοί παίκτες του ΟΦΗ με τις εμφανίσεις που έχουν κάνει στο φετινό πρωτάθλημα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων ενώ κάποιοι έχουν κάνει και πρόταση την οποία δεν αποδέκτηκαν οι παίκτες όπως για παράδειγμα ο Μάντζιος,ο οποίος, ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε πρόταση από την Ρωσία ενώ για την περίπτωση του έχει ενδιαφερθεί και ομάδα της Κίνας. Επίσης για τον Μάντζιο έχει ακουστεί πως “γλυκοκοιτάνε” την περίπτωση του ο Ατρόμητος που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μήτρογλου αλλά και η Μονακό που έχει στείλε αρκετές φορές σκάουτερ για να τον παρακολουθήσει.

Παράλληλα εκτός από τον Μάντζιο και άλλοι παίκτες του ΟΦΗ όπως ο Παπουλής και ο Ταυλαρίδης έχουν προσεγγίσει το ενδιαφέρον από Ελληνικές ομάδες και όχι μόνο. Για τον Παπουλή, ο οποίος κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο ενώ για τον Ταυλαρίδη υπήρξε ενδιαφέρον από την Γαλλία και συγκεκριμένα την Μονακό. Τέλος ομάδες από την Ελλάδα φαίνεται να εξετάζουν και την περίπτωση του Γεωργίου, ο οποίος και αυτός με την σειρά κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά πως οι παραπάνω παίκτες έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα άλλων συλλόγων και μπορεί να έχουν ρίξει όλο το βάρος στις υποθέσεις των προσφυγών και της αδειοδότησης ωστόσο δεν αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα θέματα και δεν θέλουν να χάσουν εύκολα τους παραπάνω παίκτες οι οποίοι αποτελούν και τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ στην φετινή του πολύ καλή πορεία για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να έχουν κάποιες επαφές τις επόμενες μέρες με τους παραπάνω παίκτες με σκοπό την ανανέωση των συμβολαίων τους.
Οι Κρητικοί πέρα απο το θέμα των προσφυγών στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς,αυτο με την ΑΕΚ το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.Καλά νέα για τον Βαγγέλη Μάντζιο ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του και όλα δείχνουν οτι θα είναι έτοιμος για το μεγάλο αυτο ματς.
Ένσταση της NOVA καθως  το συνδρομητικό κανάλι ενημέρωσε την Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ πως το πλέγμα που τοποθετήθηκε στην θύρα 6 εμποδίζει στην τηλεοπτική μετάδοση των αγώνα και ζήτησε να αφαιρεθεί! Για μια και μοναδική φορά φαίνεται πως άνοιξε η θύρα 6 στο φετινό πρωτάθλημα!
Η Νova ζήτησε από τον ΟΦΗ να αφαιρεθεί το πλέγμα στην θύρα 6 καθώς όπως υποστηρίζουν στο συνδρομητικό κανάλι η μετάδοση του αγώνα εμποδίζεται έτσι. Μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κάτι που σημαίνει πως η εν λόγω θύρα θα παραμείνει κλειστή καθώς η αστυνομία δεν εγκρίνει στο η θύρα 6 να μείνει ανοιχτή χωρίς το προστατευτικό πλέγμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου