Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Ματαιώνεται το All-Star Game του μπάσκετ,εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα!Τη ματαίωση του All Star Game αποφάσισαν από κοινού ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ.
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και ο σύνδεσμος αμειβομένων καλαθοσφαιριστών έκριναν, σε συνεννόηση και με τον ΟΠΑΠ που είναι βασικός χορηγός, πως οι παρούσες συνθήκες στη χώρα δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή εορτών. Οπότε το ανέβαλαν για αργότερα.
Το εορταστικό τριήμερο θα φιλοξενηθεί τελικά από τις 2,έως τις 4 Μαρτίου σε τέσσερις πόλεις της Θεσσαλίας.
Για αυτό το λόγο φυσικά,έβγαλαν και ανακοίνωση απο κοινού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ.
«Έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ αποφάσισαν, από κοινού με την διοίκηση του ΟΠΑΠ, ο οποίος αποτελεί τον σταθερό «αιμοδότη» του επαγγελματικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, τη ματαίωση του ALL STAR GAME 2012.
Ο ΟΠΑΠ, αποδέκτης το τελευταίο διάστημα πολυάριθμων αιτημάτων για την μεγιστοποίηση της κοινωνικής του συμβολής, έκρινε μαζί με τους μπασκετικούς του εταίρους (ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ) ότι στην παρούσα φάση οι προτεραιότητές του έπρεπε να αναπροσαρμοστούν και τα όποια κονδύλια απαιτούνταν για την διοργάνωση του ALL STAR GAME της Θεσσαλίας, να διατεθούν σύμφωνα με τις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας.
Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ οφείλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ευθύμη Ρεντζιά και όλους τους φορείς του νομού και των τεσσάρων πόλεων, που θα αποτελούσαν τους οικοδεσπότες της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ. Επιπλέον, τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος, που συμμετείχαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία για τον καταρτισμό της λίστας συμμετεχόντων και την ΕΡΤ που είχε αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη».

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου