Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Αναζητούνται άμεσα 2.500.000εκ.

Όσο καθυστερούν οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τόσο σε πιο δύσκολη θέση έρχονται οι πράσινοι καθώς, σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, το Τριφύλλι χρειάζεται μέχρι το τέλος του μήνα 2,5 εκατομμύρια ευρώ λόγω ΟΥΕΦΑ.Οι πράσινοι θα πρέπει να βρουν μέχρι το τέλος του μήνα το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό διότι θα πρέπει να περάσουν από την Πειθαρχική Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
Οι πράσινοι θα εμφανιστούν ενώπιον της συγκεκριμένης επιτροπής προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις για χρέη προηγούμενων ετών. Όπερ σημαίνει πως θα πρέπει ή να παρουσιάσουν τα χρήματα αυτά ή τους τρόπους που θα βρουν τα χρήματα αυτά για να λύσουν τα όποια ζητήματα υπάρχουν.
Στο μικροσκόπιο της ΟΥΕΦΑ
Ακόμα, πάντως, και αν παρουσιάσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα ο Παναθηναϊκό, δεν σημαίνει ότι έβγαλε κι από πάνω του τον... μπαμπούλα της ΟΥΕΦΑ. Διότι οι πράσινοι θα βρίσκονται υπό την εποπτεία της και στα τέλη Μαρτίου θα περάσουν από νέο έλεγχο όπου θα πρέπει να παρουσιάσουν και το πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το να μην εισαι στο όριο του financial play που ορίζει η UEFA σημαίνει οτι και το πρωτάθλημα να πάρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα έχει το δικαίωμα να σημετάσχει σε Ετρωπαϊκές Οργανώσεις οπως το Champions League. Ας ελπίσουμε οτι τα λεφτά θα βρεθούν και όλα θα πάνε καλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου