Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

''GODS OF WAR 1'': Nέα διοργάνωση Kick/Thai Boxing!

Νέα διοργάνωση για το Kick Boxing και το Thai Boxing με τίτλο ''GODS OF WAR 1'' με διοργανωτή τον Στέλιο Πολίτη έρχεται στα ελληνικά πράγματα. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στο αθλητικό κέντρο ''Δαις'' στο Μαρούσι.


Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα (οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από τις 17:00). Η είσοδος θα κοστίζει 20 ευρώ (τσουχτερή θα την έλεγα, ας σκεφτούν να την κατεβάσουν), ενώ δίπλα στο ρινγκ ροτόντες των 10 ατόμων 500 ευρώ. Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές θα λάβουν μέρος με δύο τουρνουά στα 72 και 65 κιλά, 2 διεθνής αναμετρήσεις που θα κόψουν την ανάμεσα, μία εκ των οποίων είναι για τον Παγκόσμιο Τίτλο της WKA.

O στόχος του ''Gods Of War'' είναι να προσφέρει αγώνες υψηλού επιπέδου και πραγματικές διεθνείς ευκαιρίες, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι μάχες θα μεταδίδονται μέσω live streaming. H διοργάνωση έχει την στήριξη της ΕΟΜΑ και τη WKA.Από τους αγώνες που θα γίνουν ξεχωρίζει φυσικά αυτός της Μαρίας ''Iron Barbie'' Πανταζή που θα χτυπηθεί για τον Παγκόσμιο τίτλο της WKA με την Γερμανίδα Katrin Dirheimer. Ειδικά αυτή την περίοδο ποιός δε θα θελέ να δει μια Ελληνίδα να ρίχνει ξύλο σε μια Γερμανίδα; Αστειεύομαι... πάνω της Μαρία!

πηγή : onlyfighters.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου