Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Επιθετικά κενά στη γραμμή του Ολυμπιακού...αλλά μην ανησυχείτε...επέστρεψε ο ΝτιόγκoΤελικάτα νέα για την κατάσταση του Μιραλάς ήταν άσχημα για τον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του αναμένεται να τον στερήσει από το ματς της Ξάνθης καθώςκαι από τους αγώνες με Πανιώνιο και και Εργοτέλη για το κύπελλο.

Όλα πάνε στραβά και ανάποδα για την ομάδα του Πειραιά στη γραμμή της επίθεσης. Ο Πάντελιτς έχει μόλις αναρώσει από τον πρόσφατο τραυματισμό και λογικά δεν θα μπορέσει να δώσει το 100% των δυνάμεων του. Ο Τζιμπούρ προπονούνταν μόνος του όλη την εβδομάδα και αναμένεται τουλάχιστον στο ματς στα Πηγάδια να μην ξεκινήσει. Και τελικά ρε παιδιά ποιος επιθετικός είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με τους ερυθρόλευκους με τη Ξάνθη?

Η λύση ανάγκης ακούει στο όνομα Ντιόγκο. Και λέμε ανάγκης γιατί αν Τζιμπούρ και Μιραλάς μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ο Ντίογκο πιθανότατα θα μοίραζε μπουκαλάκια στον πάγκο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αποδείξει στον παρελθόν ότι όταν το ματς δεν του βγαίνει χάνει την υπομονή του και κάνει κακό στην ομάδα του με τις αντιαθλητικές του ενέργειες. Δεν έχει υπομονή, δεν είναι παίκτης που παίζει με μυαλό, δεν είναι ο παίκτης που ψάχνανε οι άνθρωποι στον Ολυμπιακό, ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά όπως λέγανε στη μεταγραφική περίοδο.

Γιατί κατά τα άλλα το ρόστερ του Ολυμπιακού ήταν πλήρες και έλειπε μόνο ο πάικτης‘κλειδί’...Αλλά να που ο πρωταθλητής Ελλάδος καλείται να περάσει από μια δύσκολη έδρα χωρίς να έχει στη διάθεσητου κάποιον καλό περιφερειακό επιθετικό.

Σε λίγο βγαίνει ο Γενάρης και οι άστοχες μεταγραφικές κινήσεις(Χαβίτο,Αμπντούν)του Ολυμπιακού κινδυνεύουν να τουστερήσουν πολλά. Καλό θα είναι ο Μαρινάκης να τραβήξει τα αυτιά σκάουτερ και μάνατζερ γιατί η επιστροφή του Ντιόγκο δεν είναι αυτή που θα οδηγήσει με ασφάλεια την ομάδα του Πειραιά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου