Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά σε σύναξη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Την ίδια ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου έβλεπε στα... κρυφά τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στη Βουλή, ομάδα 25 «Αγανακτισμένων» έκανε ντου σε «πράσινη γιάφκα» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε μπιστρό του Παγκρατίου, βρίζοντας, πετώντας αντικείμενα και διαλύοντας τη σύναξη (κυρίως βενιζελικών στελεχών) που είχε γίνει με το βλέμμα στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Στην περιοχή κατέφτασαν κατόπιν εορτής, αφού είχαν εκδιωχθεί οι βουλευτές, αστυνομικοί των ομάδων
Ζ και Δίας και το μπιστρό μετά τα επεισόδια θύμιζε... γήπεδο. Οι βουλευτές που είχαν μαζευτεί ως την ώρα των επεισοδίων ήταν οι Σοφία Γιαννακά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Ελενα Παναρίτη, Δημήτρης Παπουτσής Φραγκίσκος Παρασύρης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Παναγιώτης Ρήγας, Ελπίδα Τσουρή, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Λίγη ώρα νωρίτερα στην εσωκομματική αρένα του ΠΑΣΟΚ δύο ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της χθεσινής μέρας: Η συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Παπαδήμο, που έγινε χθες αντί του Σαββάτου που είχε προγραμματιστεί, και η σημερινή επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Το σενάριο που φαινόταν επικρατέστερο εν όψει της σημερινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου έφερνε τον κ. Παπανδρέου να ετοιμάζει την έξοδό του από την αρχηγία του κόμματος μετά την ολοκλήρωση του PSI, αποδεχόμενος την πρόταση δελφίνων. Επίσης φέρεται ότι η ίδια πρόταση περιείχε και την εκλογή νέου αρχηγού από τη βάση του ΠΑΣΟΚ. Τώρα πόσοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι είναι ένα ερωτηματικό, μια και τα... παζάρια και οι συμμαχίες συνεχίζονται και οι συσχετισμοί αλλάζουν. Για την ώρα φαίνεται ότι οι κ. Βενιζέλος, Λοβέρδος και Παπουτσής (αν και δεν το έχει ανακοινώσει επισήμως) θα επιμείνουν στη διεκδίκηση της αρχηγίας μέχρι τέλους, με αουτσάιντερ στην κούρσα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.


Κάθε πιθανό και απίθανο όπλο χρησιμοποιεί στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ ο Μ. Χρυσοχοΐδης. Εσχάτως πρόσθεσε στο... πράσινο ταμείο το ΕΣΠΑ και την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.


Πηγη : dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου