Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Νέο κρούσμα βίας και απανθρωπιάς του χουλιγκανισμού...

Τελικά η βλακεία,η ηλιθειότητα, όπως θέλετε πείτε το... στην Ελλαδίτσα μας(έτσι οπως την έχουν καταντήσει "κάποιοι" δηλαδή), όχι απλώς ζεί και βασιλεύει σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε... αλλά, βρίσκεται και στην πλήρη ΑΚΜΗ της! Δυστηχως.
Το Βραδάκυ της Παρασκευής λοιπόν, συνέβει ακόμα ένα γεγονός,το οποίο τόσο ΤΗΜΑ και δίνει ΧΑΡΑ και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους-επαγγελματίες δολοφόνους,ενώ ταυτόχρονα
αφήνει όλους εμάς τους υπόλοιπους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους(και οχι μόνο,διότι δεν είναι ανάγκη κάποιος που θα σοκαριστεί ακούγοντας κάτι τέτοιο,ή που θα προβληματιστεί για το τι θα γίνει επιτέλους με τέτοιου είδους φαινόμενα,να παρακολουθεί τα αθλητικά τεκτενόμενα της χώρας),αφήνει εμάς λοιπόν,να προβληματηστούμε και να σκεφτούμε για άλλη μια φορα το γιατί συμβαίνει αυτό και πως επιτέλους θα σταματήσει αυτή η ΦΡΙΚΗ που λίγο θέλει για να χαρακτηριστεί και ως ΜΑΣΤΗΓΑ των ημερών μας,για την κοινωνία που ζούμε.
Γιατί τα λέμε όμως αυτά; συγκεκριμένα,μαχαίρωσαν εναν φίλο του Παναθηναϊκού την ώρα που αυτός απλώς έπινε το καφεδάκι του,ήρεμος και ώραιος,στη περιοχή του Ψυρρή.Ποιό ήταν το "λάθος" αυτού του άτυχου ανθρώπου; ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ! Γι αυτόν ακριβώς το λόγο,ο νεαρός φίλος του ''Τριφυλλιού", νωσηλεύετε στο νοσοκομείο,βρισκόμενος πολύ βαριά τραυματισμένος.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στη περιοχή, "ξαφνικά" πολλά μηχανάκια,στα οποια επέβαιναν επάνω 10 τουλάχιστον άτομα,σταμάτησαν έξω από την καφετέρια και κατευθήνθηκαν προς τον φίλο του "Τριφυλλιού". Επιτέθηκαν εναντίον του με μαχαίρια και ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ(τα ανθρωπόμορφα ΤΕΡΑΤΑ),να τον ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!
Το "περίεργο" πάντως είναι,πως ενώ η συγκεκριμένη περιοχή,ειναι μία από τις πιο πολυσύχναστες της Αθήνας, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΗΣΕ τους "δράστες" να πράξουν το ΦΡΙΚΑΛΕΟ "έργο" τους... μήπως δεν ήταν τυχαία η επίθεση; μήπως ενημερώθηκαν από κάπου;ή από κάποιον οι "δράστες";

ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ!
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΨΕΥΤΗΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,Ή (ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ), ΓΕΛΟΙΕΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου