Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Προκλητική η ΚΕΔ!

Ο Γιώργος Δούρος είναι το νέο... αφεντικό της διαιτησίας καθώς πήρε την θέση του υπεύθυνου ορισμού για την Σούπερ Λίγκα, «τελειώνοντας» τον Κύρο Βασσάρα!Μετά τον... χαμό των τελευταίων εβδομάδων και την γκρίνια των περισσοτέρων ομάδων για τα... φαλτσοσφυρίγματα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας και προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές όσο αφορά την κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της, σε ό,τι αφορά τους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας Εθνικών Πρωταθλημάτων 2011-2012, έως το τέλος της περιόδου.

Όπως γίνεται κατανοητό ο μεγάλος χαμένος της όλης υπόθεσης είναι ο Κύρος Βασσάρας που όλα δείχνουν ότι τελείωνει και μάλιστα λίγες ώρες μετά τα παράπονα του Ολυμπιακού εναντίον του, με αφορμή την διαιτησία του Κωνσταντινέα στην αναμέτρηση της Ξάνθης. Φυσικά μια σειρά ομάδων όλες αυτές τις αγωνιστικές έχουν καταφερθεί κατά του Βασσάρα με ανακοινώσεις στις οποίες ζητούσαν την παραίτηση του!
Καμία παραίτηση από Βασσάρα...
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύρος Βασσάρας μιλώντας σε συνεργάτες του τόνισε πως ούτε ουδέποτε παραιτήθηκε, αλλά ούτε συμμετείχε σε διεργασίες για την συγκεκριμένη απόφαση με ότι αυτό σημαίνει. Σε απλά ελληνικά δηλαδή... καρατομήθηκε! Ή για την ακρίβεια παραμένει στην ΚΕΔ έχοντας την ευθύνη για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών! Πάντως με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ανέφερε: «Εύχομαι η ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος της. Ήμουν συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις που που ανατέθηκαν από το καλοκαίρι».
Ενισχυμένος επίσης από τις αλλαγές βγαίνει και ο παλιός διεθνής διαιτητής Θανάσης Μπριάκος, που θα έχει την ευθύνη για τους παρατηρητές!

Απορώ πόσο ακόμα θα προκαλούν οι αρμόδιοι φορείς.Να θυμήσω τον αγώνα πρωταθλήματος στην Λεωφόρο ανάμεσα στους δυο αιώνιους όπου οι ερυθρόλευκοι προηγούνταν με 0-3 επι του Παναθηναϊκού και ο κύριος Δούρος σφύριξε τρεία ανήπαρκτα πέναλτυ εις βάρος των Πειραιωτών με αποτέλεσμα το 3-3 σε εκείνο το παιχνίδι.Σε αντίθεση η πράσσινη ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο κύριος Δούρος είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματα που θρέφει και προειδοποιεί το πρώην διαιτητή πως θα τον παρακολουθεί!Τα συμπεράσματα δικά σας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου