ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Τυχερός ο ΠΑΟ,δύσκολα ο Ολυμπιακός

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο αντίπαλος από το γκρουπ των ισχυρών για τον Ολυμπιακό στην κλήρωση του top 16 της Ευρωλίγκας, Η Εφές Πίλσεν και η Γαλατά οι άλλοι αντίπαλοι στη μάχη για την πρόκριση..

Η κλήρωση ήταν η δυσκολότερη που θα μπορούσε να έχει για τον Ολυμπιακό ο οποίος

Καταστροφή η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου

«Κανονική καταστροφή είναι για πολλούς μισθωτούς η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου. Όπως γίνεται αντιληπτό από τις προκαταβολές του Ιανουαρίου, οι απώλειες, σε μηνιαία βάση, μπορεί να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν ακόμα και τα 1.000 ευρώ. Αναλόγως του ονομαστικού μισθού και των επιδομάτων που ελάμβαναν οι δικαιούχοι μέχρι σήμερα.

Ο λόγος είναι προφανής: με την απογύμνωση των απολαβών από όλα τα επιπλέον «μπόνους», που εξασφαλίζονταν μέχρι σήμερα από τις ειδικές συμφωνίες που επιτυγχάνονταν ανά υπηρεσία, ο τελικός μισθός μειώνεται κατά πολύ. Δεν ήταν λοιπόν λίγοι εκείνοι που κυριολεκτικά έπεσαν από τα σύννεφα, όταν διαπίστωσαν με πόσα λεφτά θα πρέπει να μάθουν να ζουν από εδώ και στο εξής. Βεβαίως, η συνολική εικόνα θα δοθεί με το εκκαθαριστικό του μηνός Ιανουαρίου, ωστόσο, ήδη μια «πρώτη γεύση» έχει δοθεί και ήταν εξαιρετικά πικρή, όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν όλοι οι δικαιούχοι. Η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου υπήρξε καταστροφική για μεγάλο αριθμό υπαλλήλων.

Πηγή : voria.gr