ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΙΑ!


Ωραία κάθαρση κάνατε πάλι κυριοι ηθίνοντες.Η δουλειά του κύριου Πιλάβιου και λοιπών της ΕΠΟ καθώς επίσης και των κυβερνητικών παραγόντων κ.Μπιτσαξή και κ.Γερουλάνου είναι η χειρότερη των τελευταίων 10 χρόνων.Έχουμε την ομιλία του τέως Πρωθυπουργού κύριο Γεώργιο Παπανδρέου να ομιλεί την ημέρα της παρέτησής του για τα έργα που είχε προσφέρει και να κάνει λόγο για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Ότι πιο παράλογο έχουμε ακούσει απο την στιγμή που ο παράνομος στοιχηματισμός και η χείριστη διαιτησία βρίσκεται στην μεγαλύτερή της ακμή.Έτσι λοιπόν,μετά την απαράδεκτη διαιτησία στο παιχνιδι ΟΦΗ-ΑΡΗΣ με σφαγή της κρητικής ομάδας(ανύπαρκτη κόκκινη στους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ,Ταυλαρίδη-Μάντζιο και πέναλτυ),μετά τις χείριστες αποφάσεις των διαιτητών στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όπου ο Leto με τον αντίπαλο αμυντικό γροθοκοπιόντουσαν παρουσιάζοντας μας έναν εκρηκτικό αγώνα που έμοιαζε με μπόξ και όχι με ποδόσφαιρο,καθώς επίσης και στον αγώνα ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ οπου η κρητική ομάδα υπέστει κατακραιουργία απο τους εξοχότατους κύριους διαιτητάς,τον κύριο Κύρκο στο παιχνίδι ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να μην καταλογίζει δύο πέναλτυ εις βάρος της ομάδας της τρίπολης,έρχεται το χθεσινό παιχνίδι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και ο κύριος ΠΑΠΠΑΣ να δίνει τον καλύτερό του εαυτό με πολλά ανύπαρκτα οφσάιτ που έκοβαν τις επιθέσεις του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ,πέναλτυ που δεν δώθηκε κατα της ομάδος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ αλλα και καταμέτρηση ενός γκολ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με εμφανέστατο οφσάιτ του Αλγερινού άσου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,Rafik Djebbour!

29 και συνεχίζονται οι συλλήψεις για οφειλές στο Δημόσιο

Οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο εκτέλεσης παραγγελιών των εισαγγελικών αρχών, έχουν προβεί μέχρι τώρα στη σύλληψη και μεταγωγή στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές συνολικά 29 ατόμων για οφειλές προς το Δημόσιο και μη απόδοση ΦΠΑ..

Οι συλλήψεις έγιναν (14) στο Λεκανοπέδιο Αττικής, (12) στην πόλη της Θεσσαλονίκης, (1) στην Πάτρα και (2) στη Ρόδο.

Το συνολικό ποσό των οφειλών ανέρχεται στα 32.081.389,06 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες, πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν। 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο»


protothema.gr