ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Το πρώτο σχολείο του σεξ στην Αυστρία διδασκει στους μαθητές τα μυστικά της αποπλάνησης..

Είναι το σχολείο που οι μαθητές τρελένονται για βιολογία! Το sex-school άνοιξε στην Βιέννη και προσφέρει μαθήματα για να γίνετε καλύτεροι εραστές όσοι έχετε βαθιές τσέπες μιας και η σεζόν κοστίζει 1400 λίρες!
Οι μαθητές ζουν σε έναν κοιτώνα ο καθένας με διαφορετικοι φύλλου συγκάτοικο όπου ενθαρύνονται να κάνουν εξάσκηση μεταξύ τους. Η διευθύντρια Ylva-Maria Thompson, πορνοστάρ και παρουσιάστρια σε ερωτικό σταθμό τηλεόρασης είπε ότι ο καθένας που έχει κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας του μπορεί να εγγραφεί στο πρωτοπόρο κολέγιο του εφαρμοσμένου έρωτα। Τόνισε επίσης ότι οι γνώσεις που παρέχονται δεν ειναι μόνο θεωρητικές αλλά κυρίως πρακτικές. Η έμφαση δίνεται στο πως να γίνουν οι μαθητές καλύτεροι εραστές. Ερωτικές στάσεις, τεχνικές χαϊδέματος, χαρακτηριστικά ανατομίας.
Βέβαια όταν προσπάθησε να διαφημιστεί το σχολείο στην τηλεόραση με διαφήμιση όπου ενα ζευγάρι έκανε σεξ τότε απαγορεύτηκε κάθε τρόπος διαφήμισης του σχολείου από την Αυστριακή κυβέρνηση.

Σύλληψη εκπαιδευτικού για παιδεραστία στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ένας 47χρονος εκπαιδευτικός σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης του Ρεθύμνου, που κατηγορείται, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια।

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 47χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής και του προπονητή καλαθοσφαίρισης, παιδικών – εφηβικών τμημάτων τοπικής Ομάδας, προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου και με επιδέξιους τρόπους και προτροπές έκαμπτε την αντίστασή τους, προτρέποντας τα, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν – σε αρκετές περιπτώσεις - με τον ίδιο. Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω « chat » σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες το βράδυ, αφού ισχυροποιήθηκαν τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, διενεργήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του από αστυνομικούς, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου καταλήφθηκε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις με δύο ανήλικους σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ψηφιακοί δίσκοι και περιοδικά με πορνογραφικό υλικό।

Ακούστηκε ότι δεν έχει βρεθει δικηγόρος ακόμη πρόθυμος για να τον υπερασπιστεί.


Πηγή: 2810.gr