Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

The Expendables 2: Οι πιστολέρος επιστρέφουν.


Όλοι όσοι είδαμε το πρώτο The Expendables σίγουρα το θυμόμαστε με ενθουσιασμό. Ατελείωτοι πυροβολισμοί, άφθονες σκηνές πολεμικών τεχνών, ανθρωποκυνηγητά σε Γη, ουρανό και θάλασσα, και με μία επαρκή δόση splatter/gore, ικανά να πείσουν και τους πιο “δύσκολους” fans των ταινιών δράσης. Αυτή η υπερπαραγωγή λοιπόν, επιστρέφει με ένα πολλά υποσχόμενο sequel, με αρκετούς νέους χαρακτήρες, και καινούργιες τοποθεσίες.

Σε αντίθεση με την πρώτη ταινία, ο Sylvester Stallone ούτε σκηνοθετεί ούτε σεναριογραφεί. Τους ρόλους αυτούς ανέλαβαν οι Simon West (σκηνοθεσία), και David Agosto - Ken Kaufman – Richard Wenk (σενάριο). Όλοι οι πρώτοι ηθοποιοί επιστρέφουν (πλην του Mickey Rourke) και μαζί τους εμφανίζονται οι Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, και Chuck Norris. Ο Arnold Schwarzenegger και ο Bruce Willis επιστρέφουν κι αυτοί, αυτή τη φορά με μεγαλύτερους ρόλους από ότι στην αρχική ταινία. Ο δε Schwarzenegger χαρακτηριστικά τελέιωσε τις σκηνές του σε μόνο 4 μέρες. Αναμένονται οι απαντήσεις των Charlie Sheen (σε περίπτωση που δεν σας θυμίζει κάτι το όνομα είναι ο ξεκαρδιστικός Charlie Harper από το Two And a Half Men), Nicholas Cage, John Travolta και Antonio Banderas όσων αφορά την συμμετοχή τους.

Η πρεμιέρα της ταινίας, προγραμματίστηκε για τις 17 Αυγούστου του 2012. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία και ελπίζουμε το sequel να συναρπάσει όσο και η προηγούμενη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου