Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Η μυστική συνταγή της Coca-Cola τώρα στην δημοσιότητα!

Η μυστική συνταγή της Coca-Cola, το αναψυκτικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, ήταν κλεισμένη σε μια θυρίδα τράπεζας στην Ατλάντα από το 1925. Αυτό συνέβαινε μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου όπου η ανεκτίμητη συνταγή μεταφέρθηκε προσεχτικά σε μια καινούρια θυρίδα όπου μπορεί να την δει οποιοσδήποτε στο World of Coca-Cola museum στην Ατλάντα.

"Ήρθε η ώρα η μυστική συνταγή της Coca-Cola να γυρίσει εκεί που πραγματικά ανήκει" είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola.

Καθώς οι επισκέπτες του μουσείου θα είναι σε θέση να νιώσουν την έξαψη βρισκόμενοι τόσο κοντά στην συνταγή η οποία χρονολογείται από το 1886 δεν θα είναι σε θέση να κρατήσουν κάποια σημείωση. Θα είναι κρυμμένη μέσα σε έναν μεταλλικό θόλο και η μόνη προσβαση σε αυτή θα είναι από ένα πληκτρολόγιο και ένα σκάνερ αποτυπωμάτων χεριών.

Είναι ένα πολύ έξυπνο διαφημιστικό κόλπο για την Coca-Cola όλη αυτή η μυστικότητα που περιβάλλει την συνταγή, ιδιαίτερα για τα συστατικά μιας αρωματικής ουσίας που ονομάζεται "secret 7X." Λέγεται ότι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τι περιέχει μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου