Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

ΚΕΔ:Ο απόλυτος κυρίαρχος!

Επίθεση στον Κώστα Ρήγα έκανε ο προπονητής του Αρη Βαγγέλης Αλεξανδρής, μέσω του Facebook, για την... διαιτητική σφαγή στο ντέρμπι του μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ! 
Ο Άρης διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα των διαιτητών Αναστόπουλου, Κορομηλά και Μητσόπουλου αλλά και ειδικά για το αντιαθλητικό που έδωσε ο κ. Κορομηλάς στον Τζέιμς 19’’ πριν τη λήξη του παιχνιδιού!
Με αφορμή λοιπόν των δηλώσεων που έκανε ο σύμβουλος της ΕΟΚ σε θέματα διαιτησίας Κώστας Ρήγας, δικαιολογώντας τα σφυρίγματα των ρέφερι, ο Αλεξανδρής είπε: «Βγήκε ο πρόεδρος να στηρίξει το πουλέν του για την σφαγή... Τα σφυρίγματα ήταν πολλά όμως και όχι μόνο το τελευταίο... Έτσι όμως λειτουργεί το σύστημα.. Έγινε αυτό που συζητούσαμε πριν από το παιχνίδι... Κάποια πράγματα απλά επιβεβαιώνονται», έγραψε στο Facebook!
Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι πρώτη φορά οπου ο κύριος Ρίγας πραγματοποιεί αυτα τα ενοχλητικά,επιτρέψτε μου να πω,σφυρίγματα.Η ΚΕΔ όμως συνεχίζει ακάθεστη το έργο της κάνοντας τα στραβά μάτια.Ως ποτε πλέον τα αποτελέσματα σε όλα τα αθλήματα,εδω στην Ελλάδα,θα καθορίζονται καθαρά και μόνον αγωνιστικά;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου