Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Συνδιασμοί: "Ο σίγουρος τρόπος για να....χάσετε στο στοίχημα"

Πολλοί απο εσάς ίσως να σκέφτεστε οτι αντί να σπαταλάμε χρόνο επιλέγοντας ένα σημείο κάθε φορά,θα ήταν προτιμότερο να παίξουμε παρολί,δηλαδή συνδιασμό αγώνων και άρα δεσμευμένες πιθανότητες.Αν μας κάτσει μας έκατσε....μήπως έτσι όμως τελικά παίζετε λοττο και όχι στοίχημα??
Όταν ποντάρουμε σε ένα σημείο, οι πιθανότητες που έχουμε να κερδίσουμε είναι 33,33% (χωρις να λαμβάνουμε υπόψη μας την απόδοση). Το υπόλοιπο 66,66% είναι η πιθανότητα εμφάνισης των δύο άλλων σημείων.Έτσι όταν επιλέγουμε να ποντάρουμε σε περισσότερους από έναν αγώνες οι πιθανότητες μας μειώνονται δραματικά.

Στο παρακάτω πινακάκι φαίνονται οι πιθανοί συνδιασμοί και η αντίστοιχη πιθανότητα।Να γιατί όταν παίζετε παρολί αν και φαίνεται εύκολο να κερδίσετε σχεδόν πάντα χάνετε.Να γιατί το παρολί αποτελεί το σίγουρο τρόπο για να....χάσετε!

Για 1 αγώνα έχουμε: 3 πιθανα αποτελεσματα και 33,33% πιθανοτητα να κερδισουμε

Για 2 αγώνες έχουμε: 9 πιθανα αποτελεσματα και 11,11% πιθανοτητα να κερδισουμε

Για 3 αγώνες έχουμε: 27 πιθανα αποτελεσματα και 3,7% πιθανοτητα να κερδισουμε

Για 4 αγώνες έχουμε: 81 πιθανα αποτελεσματα και 1,23% πιθανοτητα να κερδισουμε

Για 5 αγώνες έχουμε: 243 πιθανα αποτελεσματα και 0,41% πιθανοτητα να κερδισουμε

Για 6 αγώνες έχουμε: 729 πιθανα αποτελεσματα και 0,13% πιθανοτητα να κερδισουμε


Να λοιπόν γιατί όταν παίζεται μια τριάδα μονίμως χάνετε।Αφού η πιθανότητα επαλήθευσης είναι μόλις 3,7% (χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη η απόδοση του κάθε σημείου,κάτι που ενδεχομένος δρά ευνοϊκά στην πιθανότητα επαλήθευσης).


Πηγή: http://www.pametameio.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου